Alleenstaande woning met ruime tuin

Alleenstaande woning met ruime tuin

Welkom in deze charmante alleenstaande woning, gelegen in het rustige en groene Adegem. Voor een vraagprijs van €305.000 biedt deze woning een uitstekende gelegenheid voor wie op zoek is naar ruimte.

De woning beschikt over 3 slaapkamers. Daarnaast is de woning volledig onderkelderd, wat dient als een grote garage en biedt veel opslagruimte en mogelijkheden voor hobby's of een werkplaats.

De prachtige tuin van 1137m² biedt volop ruimte voor ontspanning, spelen en tuinieren. Hier kunt u in alle rust genieten van de natuur en het buitenleven.

Deze woning is te renoveren, wat u de kans geeft om het volledig naar uw eigen smaak en behoeften aan te passen. Met wat liefde en aandacht kan dit huis omgetoverd worden tot een ware droomwoning.

De ligging in Adegem zorgt voor een rustige woonomgeving, terwijl alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar zijn. Deze woning combineert de voordelen van een landelijke locatie met het gemak van nabijgelegen stedelijke voorzieningen.

Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een investering met potentieel, deze alleenstaande woning kan u alles bieden wat u nodig heeft voor een comfortabel leven. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Verzeker uzelf van deze ideale woning en ontdek de mogelijkheden die het te bieden heeft!

AdresMalecote 6 - AdegemPrijs305.000 euroBouwtypeOpen bebouwingSlaapkamers3Badkamers1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
170m2
Grond
oppervlakte
1137m2
Bouwjaar1980ElektriciteitscertificaatNiet conformEPC 679 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20230817-0002966032-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatTe renoverenGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheid NeeG-scoreAP-scoreAAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedenBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeVerwarmingMazout