Totaal gerenoveerde halfopen bebouwing met zonnepanelen

Totaal gerenoveerde halfopen bebouwing met zonnepanelen

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing, gelegen aan de Bisdomstraat 1 in Sint-Jan-in-Eremo, beschikbaar voor verhuur vanaf 1 juni 2024, voor €950 per maand. Deze woning is volledig gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen op het dak, wat resulteert in lagere energiekosten.

Met 3 ruime slaapkamers en een mooie tuin die zongericht is, biedt deze woning alle ruimte en comfort die u zoekt. De tuin is ideaal om te ontspannen of buiten te dineren en bijkomend is er een handige staanplaats voor uw voertuig.

Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een comfortabel huis voor uzelf, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Mis deze kans niet om te wonen in een volledig vernieuwde woning op een rustige locatie. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

AdresBisdomstraat 1 - Sint-Jan-In-EremoPrijs950euro/maandBouwtypeHalfopen bebouwingSlaapkamers3Badkamers1Bewoonbare
oppervlakte
159m2
Grond
oppervlakte
180m2
ElektriciteitscertificaatConformEPCEpeil in opmaakBeschikbaar01/06/2024Algemene staatTotaal gerenoveerdBeglazingHR DubbelVerwarmingCV op GAS