Historische notariswoning in het centrum

Historische notariswoning in het centrum

Dit unieke pand, oorspronkelijk een kantoorgebouw, biedt een uitstekende kans voor een vrij beroep of een combinatie van wonen en werken.

De woning straalt karakter en authenticiteit uit, met behoud van veel originele elementen zoals hoge plafonds en prachtig houtsnijwerk. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer.

Op de begane grond vindt u royale ruimtes die ideaal zijn voor kantoor- of praktijkgebruik. De bovenverdieping biedt voldoende plaats voor privévertrekken of extra werkruimtes, waardoor u de woning volledig kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.

De riante tuin biedt een oase van rust midden in de stad en is deels in gebruik als parking, wat het pand extra aantrekkelijk maakt voor zakelijke doeleinden. Geniet van een zomerse lunchpauze in uw eigen groene omgeving, weg van de drukte.

Dankzij de centrale ligging in Eeklo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl de woning voldoende privacy biedt om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Of u nu notaris, advocaat, arts of creatieve ondernemer bent, deze notariswoning biedt u de perfecte balans tussen professioneel en privéleven. Mis deze unieke kans niet om te investeren in een stukje geschiedenis van Eeklo.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft. Laat u verrassen door de charme en potentie van deze prachtige notariswoning.

AdresStationsstraat 58 - EekloPrijsRichtprijs 575.000 euroBouwtypeGesloten bebouwingBewoonbare
oppervlakte
453m2
Grond
oppervlakte
1161m2
EPCFEPC referentie20220915-0002669435-KNR-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatTe renoverenGeïnventariseerd erfgoedJaBeschermd erfgoedJaVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingdeels woongebied - deels Ambachtelijke bedrijven en KMO's