Gesloten bebouwing met 3 slaapkamers en 2 grote garages

Gesloten bebouwing met 3 slaapkamers en 2 grote garages

Welkom bij deze interessante gesloten bebouwing, gelegen aan de Molenstraat 17O in het pittoreske Kaprijke. Voor een vraagprijs van €220.000 biedt deze woning een geweldige kans voor zowel investeerders als gezinnen.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, perfect voor een gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft. Daarnaast zijn er twee grote garages, ideaal voor autoliefhebbers of voor extra opslagruimte.

Hoewel de woning gerenoveerd moet worden, biedt dit de unieke mogelijkheid om het volledig naar uw eigen smaak en wensen aan te passen. Dit maakt het pand ook ideaal om te verhuren, gezien de grote vraag naar huurwoningen in de regio.

De woning is gelegen in een rustige straat in Kaprijke, met alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. De centrale ligging zorgt ervoor dat u geniet van een serene woonomgeving met het gemak van stedelijke voorzieningen dichtbij.

Met de juiste renovatie kan deze woning omgetoverd worden tot een prachtige, moderne woning die perfect aansluit bij uw leefstijl. Of u nu een nieuwe thuis zoekt of een interessante investering wilt doen, deze woning biedt volop potentieel.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze veelzijdige woning. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via mail gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Verzeker uzelf van deze ideale woning en ontdek de mogelijkheden die het te bieden heeft!

AdresMolenstraat 170 - KaprijkePrijs220.000 euroBouwtypeHoekwoningSlaapkamers3Badkamers1Zolder1Bewoonbare
oppervlakte
152m2
Grond
oppervlakte
242m2
Bouwjaar1899EPC621 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20240621-0003285170-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatTe renoverenGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheidNeeG-scoreAP-scoreAAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbelVerwarmingMazout