Ruim en licht appartement met 2 slaapkamers en inpandig terras

Ruim en licht appartement met 2 slaapkamers en inpandig terras

Welkom bij dit appartement, gelegen in het hart van Eeklo. Voor een huurprijs van €800 per maand, plus €50 maandelijkse syndicuskosten, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers. De lichte living zorgt voor een aangename en luchtige sfeer, perfect om te ontspannen en te genieten van uw vrije tijd. De mooie, onderhoudsvriendelijke keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het inpandig terras, waar u in alle privacy kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast beschikt het appartement over een kelderberging voor extra opslagruimte en een garagebox om uw auto veilig en droog te parkeren.

Het appartement is grotendeels bemeubeld, wat betekent dat u zich alleen maar hoeft te verplaatsen en direct kunt beginnen met genieten van uw nieuwe woning. De ligging in het centrum van Eeklo zorgt ervoor dat alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, binnen handbereik zijn.

Mis deze kans niet om te wonen in dit comfortabele en goed gelegen appartement. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Maak van dit appartement uw nieuwe thuis en ervaar het gemak van wonen in het centrum van Eeklo!

AdresStationsstraat 37 bus 9 - Eeklo Prijs800 euro + 50 euroBouwtypeAppartementSlaapkamers2Badkamers1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
103m2
Bouwjaar1985ElektriciteitscertificaatConformEPC299 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20230123-0002785565-RES-1Beschikbaar01/09/2024Algemene staatZeer goedBeglazingDubbele beglazingVerwarmingElektriciteit