Opbrengsteigendom met 3 vergunde studio’s

Opbrengsteigendom met 3 vergunde studio’s

Ontdek deze unieke bebouwing met 3 vergunde studio's, gelegen aan de Leiestraat 15 in Gent, op een boogscheut van het centrum. Voor een vraagprijs van €450.000 biedt deze woning een uitstekende kans voor zowel investeerders als gezinnen met studerende kinderen.

Elke studio beschikt over een aparte ingang, een eigen keuken en badkamer, wat zorgt voor maximale privacy en comfort. De bovenste studio heeft bovendien een charmante mezzanine die als slaapkamer fungeert.

Het gelijkvloers is al meer dan 10 jaar verhuurd aan een betrouwbare huurder, en ook de middelste studio heeft een stabiele bewoner. De bovenste studio is recent vrijgekomen en niet opnieuw verhuurd in afwachting van de verkoop, waardoor er direct mogelijkheden zijn voor nieuwe huurders of eigen gebruik.

Dankzij de centrale ligging zijn alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, snel en gemakkelijk bereikbaar. De nabijheid van het centrum van Gent maakt deze locatie bijzonder aantrekkelijk voor huurders en eigenaars.

Of u nu op zoek bent naar een rendabele investering of een woning voor uw studerende kinderen, deze bebouwing biedt alles wat u nodig heeft. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

AdresLeiestraat 15 - GentPrijs450.000 euroBouwtypeHoekwoningSlaapkamers3Badkamers3Bewoonbare
oppervlakte
35m2 per studio
Grond
oppervlakte
35m2
Bouwjaar1874EPC268 kWh/(m2 jaar)BeschikbaarBij akte/afhankelijk van huurderAlgemene staatGoedGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheidNeeG-scoreAP-scoreAAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbele beglazingVerwarmingAccumelerende kachel