Ruime woning met potentieel

Ruime woning met potentieel

IN OPTIE

Dit is uw kans om een uniek stukje vastgoed te verwerven in het hart van Eeklo! Met een vraagprijs van €275.000 biedt deze ruime woning in de Hugo Verrieststraat 1 enorm veel potentieel voor renovatie en modernisering.

Hoewel de woning te renoveren is, biedt het een solide basis en veel ruimte om uw eigen stempel te drukken. Met een doordachte renovatie kunt u hier een droomhuis creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een van de hoogtepunten van het pand is de leuke stadstuin, een groen toevluchtsoord dichtbij de stad waar u kunt ontspannen, tuinieren en genieten van het buitenleven.

Gelegen in Eeklo, geniet u van alle voordelen van stadsleven met winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen op loopafstand. Bovendien biedt de centrale ligging goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Mis deze kans niet om een ​​betaalbaar vastgoed te verwerven met veel potentieel en een charmante stadstuin. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige thuis te ontdekken!

AdresHugo Verrieststraat 1 - 9900 EekloPrijs275.000 euroBouwtypeHalfopen gebouwingSlaapkamers3Badkamers2Bewoonbare
oppervlakte
190m2
Grond
oppervlakte
439m2
Bouwjaar1968ElektriciteitscertificaatAanwezigEPC412 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20231018-0003017946-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatTe renoverenGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheidNeeG-scoreBP-scoreAAfgebakende zone/VoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningJaStedenbouwkundige bestemmingWoongebied