Gerenoveerd appartement met twee terrassen

Gerenoveerd appartement met twee terrassen

IN OPTIE

Betreed dit prachtige gerenoveerde appartement aan het Jan Frans Willemsplein voor een vraagprijs van €210.000. Met twee slaapkamers biedt dit moderne appartement comfortabel wonen op een centrale locatie.

Geniet van de twee terrassen, die altijd een zonnige plek bieden om van het buitenleven te genieten. Bovendien beschikt het appartement over kelderruimte, perfect voor extra opslag.

Dankzij de recente renovatie is dit appartement ideaal voor zowel investeerders als bewoners, met moderne voorzieningen tegen een aantrekkelijke prijs.

Gelegen in het hart van Eeklo, zijn alle voorzieningen binnen handbereik, waardoor u kunt profiteren van de nabijheid van winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Mis deze kans niet om te wonen in een appartement dat alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

AdresJan Frans Willemsplein 3/3 - EekloPrijs210.000 euroBouwtypeAppartementSlaapkamers2Badkamers1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
98 m2
Bouwjaar1977ElektriciteitscertificaatConformEPC108 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20240408-0003206054-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatGoede staatGeïnventariseerd erfgoed/Beschermd erfgoed/OverstromingsgevoeligheidGeen overstromingsgebiedG-scoreBP-scoreBAfgebakende zoneNeeVoorkooprecht/Verkavelingsvergunning/Stedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningJaDagvaardingen/Rechterlijke uitspraken/BeglazingDubbele beglazingVerwarmingCV op gas