Te renoveren halfopen bebouwing met potentieel

Te renoveren halfopen bebouwing met potentieel

Ontdek deze interessante te renoveren halfopen bebouwing, gelegen in de Jules De Cocklaan in Gentbrugge, voor een vraagprijs van €270.000. Met de mogelijkheid tot 3 slaapkamers biedt deze woning tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar een project met potentieel.

Via het poortje heeft u toegang tot de tuin, die een oase van rust biedt in de stad. Geniet van de gezellige stadstuin en het uitzicht op het aangrenzende bos, waardoor u kunt genieten van groen en natuurlijke schoonheid.

Met een grondoppervlakte van 248 m² is er ruimte voor uw ideeën en plannen. Bovendien ligt de woning op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Gent, waardoor alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Deze woning biedt een unieke kans om uw eigen stempel te drukken en een thuis te creëren die voldoet aan al uw wensen. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

AdresJules De Cocklaan 39 - GentbruggePrijs270.000 euroBouwtypeHalfopen bebouwingSlaapkamers3Badkamers1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
162m2
Grond
oppervlakte
248m2
Bouwjaar1936ElektriciteitscertificaatNiet comformEPC638 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20240411-0003206150-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatTe renoverenGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheidNeeG-scoreAP-scoreAAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbele beglazingVerwarmingAccumelerende kachel