Ruime gesloten bebouwing met 4 slaapkamers nabij Gent

Ruime gesloten bebouwing met 4 slaapkamers nabij Gent

Ontdek deze ruime gesloten bebouwing, gelegen aan de Jozef Vervaenestraat 102 in Ledeberg, op een steenworp afstand van het centrum van Gent. Voor een vraagprijs van €299.000 biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor comfortabel en modern wonen.

De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of voor wie extra ruimte zoekt voor een thuiskantoor of hobbyruimte. Met een EPC-label C is de woning energie-efficiënt en voordelig in gebruik.

Rond de jaren 2000 is de woning volledig vernieuwd, waardoor de woning asbestvrij is.

Dankzij de uitstekende locatie zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik, en bent u in een mum van tijd in het bruisende centrum van Gent.

Deze woning is perfect voor zowel eigen bewoning als investering, gezien de gunstige ligging en de uitstekende staat van onderhoud.

Mis deze kans niet om te investeren in een woning die zowel comfort als gemak biedt. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

AdresJozef Vervaenestraat 102 - LedebergPrijs299.000 euroBouwtypeGesloten bebouwingSlaapkamers4Badkamers1Bewoonbare
oppervlakte
131m2
Grond
oppervlakte
70m2
ElektriciteitscertificaatConformEPC263 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20240516-0003239676-RES-1BeschikbaarVerhuurdAlgemene staatGoede staatGeïnventariseerd erfgoed/Beschermd erfgoed/Overstromingsgevoeligheid/G-scoreAP-scoreAAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbelVerwarmingCV op GAS