Gesloten bebouwing met 3 slaapkamers en garage

Gesloten bebouwing met 3 slaapkamers en garage

Ontdek deze gesloten bebouwing aan de Vakekerkweg 140 in Maldegem, op slechts een boogscheut van het centrum. Voor een vraagprijs van €225.000 biedt deze woning een uitstekende kans voor zowel eigen bewoning als investering.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor het creëren van een thuiskantoor of hobbykamer. Met een EPC-label D is er geen renovatieplicht, wat u flexibiliteit geeft bij eventuele toekomstige aanpassingen.

Diverse renovaties zijn al uitgevoerd, waaronder het dak, geïnstalleerde centrale verwarming, dubbele beglazing en een gemoderniseerde badkamer.

Extra troeven zijn de garage en de grote polyvalente ruimte, die tal van mogelijkheden biedt voor opslag, een werkplaats of extra leefruimte.

De centrale ligging zorgt ervoor dat alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn, en het centrum van Maldegem is snel en gemakkelijk bereikbaar.

Mis deze kans niet om te investeren in een woning die zowel comfort als potentieel biedt. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

AdresVakekerkweg 140 - MaldegemPrijs225.000 euroBouwtypeGesloten bebouwingSlaapkamers3Badkamers1Bewoonbare
oppervlakte
242m2
Grond
oppervlakte
160m2
ElektriciteitscertificaatNiet conformEPC368 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20210122-0002360402-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatOp te frissenGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheidNeeG-scoreAP-scoreAAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbele beglazingVerwarmingCentrale verwarming op GAS