Open bebouwing met prachtige tuin

Open bebouwing met prachtige tuin

Welkom in deze charmante open bebouwing, gelegen aan Strobrugge 7 in Maldegem, op een boogscheut van het kanaal. Voor een vraagprijs van €410.000 biedt deze woning een ideale mix van comfort, ruimte en potentieel.

De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en een prachtige, goed onderhouden tuin van 1069m², een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Het huidige EPC-label is F, maar met de installatie van een warmtepomp kan dit direct naar een C worden verbeterd. De woning is al voorzien van dubbele beglazing, geïsoleerde spouwmuren, een geïsoleerd dak en zonnepanelen, wat zorgt voor een zeer laag energieverbruik. De huidige bewoners kunnen dit aantonen met hun verbruikscijfers.

Bovendien is de woning volledig asbestvrij, wat bijdraagt aan de veiligheid en duurzaamheid. Er is ook een ruime oprit voor parkeergelegenheid, en in de straat is er altijd voldoende ruimte voor extra auto's.

De ligging is ideaal voor wie houdt van rust en natuur, terwijl het centrum van Maldegem toch snel en gemakkelijk bereikbaar is. Deze woning biedt een perfecte combinatie van landelijke charme en moderne voorzieningen.

Bent u op zoek naar een fijne gezinswoning, deze woning biedt alles wat u nodig heeft. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

AdresStrobrugge 7 - MaldegemPrijs410.000 euroBouwtypeOpen bebouwingSlaapkamers2Badkamers1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
144m2
Grond
oppervlakte
1069m2
Bouwjaar1947EPC680 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20240529-0003260820-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatGoede staatGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoonuitbreidingsgebiedBouwvergunningJaDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbelVerwarmingAccumulatie/Pelletkachel