Ruime halfopen bebouwing met grote veranda en garage

Ruime halfopen bebouwing met grote veranda en garage

Ontdek deze veelbelovende halfopen bebouwing, gelegen in het centrum van Ursel, voor een vraagprijs van €239.000. Deze woning biedt een scala aan mogelijkheden en is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en potentieel.

Met 4 slaapkamers en een garage biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. De grote veranda voegt extra leefruimte toe en zorgt voor een naadloze overgang naar de tuin, waar u kunt genieten van rust en privacy.

Met een grondoppervlakte van 630 m² en een straatbreedte van ongeveer 42 meter, biedt deze woning ook mogelijkheden voor verdere ontwikkeling of verkaveling. We zijn alvast naar de gemeente geweest voor een eerste verkennend gesprek om de mogelijkheden te bekijken.

De centrale ligging in het hart van Ursel betekent dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn, waaronder winkels, scholen en openbaar vervoer.

Mis deze kans niet om te investeren in een woning met enorm potentieel. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

AdresDe Briel 10 - UrselPrijs239.000 euroBouwtypeHalfopen bebouwingSlaapkamers4Badkamers1Zolder1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
151m2
Grond
oppervlakte
630 m2
Bouwjaar1927ElektriciteitscertificaatNiet comformEPC599 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20230116-0002781035-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatGoedGeïnventariseerd erfgoedNeeBeschermd erfgoedNeeOverstromingsgevoeligheidMiddelgrote kans op overstromingenG-scoreDP-scoreDAfgebakende zoneNeeVoorkooprechtNeeVerkavelingsvergunningNeeStedenbouwkundige bestemmingWoongebiedBouwvergunningVergundDagvaardingenNeeRechterlijke uitsprakenNeeBeglazingDubbelVerwarmingStookolie