Open bebouwing met privacy nabij centrum Ursel

Dit is een zeldzame kans om een ​​prachtig stukje vastgoed te verwerven! Gelegen nabij het centrum van Ursel, biedt deze te renoveren open bebouwing op Kerkweg 3 een oase van privacy dankzij de ligging in 2de lijn.

Met een vraagprijs van €529.000 vertegenwoordigt dit huis een uitstekende investering in een woning met een enorm potentieel. De absolute troef van het perceel is de enorme tuin van 7646 m2, die privacy en ruimte biedt voor al uw buitenactiviteiten en ontspanning.

De woning zelf biedt een geweldige kans om een unieke leefruimte te creëren, volledig naar uw eigen smaak en behoeften. Met de nodige renovatiewerkzaamheden kunt u hier uw droomhuis realiseren en genieten van het comfort van een op maat gemaakte woning.

Gelegen nabij het bruisende centrum van Ursel, geniet u van de voordelen van het dorpsleven met winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen binnen handbereik.

Mis deze unieke kans niet om uw eigen stempel te drukken op deze prachtige woning. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op gilles@vastgoeddezutter.be om een bezichtiging te regelen en de mogelijkheden te ontdekken!

AdresKerkweg 3 - UrselPrijs529.000 euroBouwtypeOpen bebouwingSlaapkamers3Badkamers1Kelder1Bewoonbare
oppervlakte
123m2
Grond
oppervlakte
7646m2
Bouwjaar1946ElektriciteitscertificaatNiet conformEPC996 kWh/(m2 jaar)EPC referentie20230724-0002950311-RES-1BeschikbaarBij akteAlgemene staatTe renoverenGeïnventariseerd erfgoed/Beschermd erfgoed/OverstromingsgevoeligheidNeeG-scoreBP-scoreBAfgebakende zone/Voorkooprecht/Verkavelingsvergunning/Stedenbouwkundige bestemmingAgrarisch gebiedBouwvergunningJaDagvaardingen/Rechterlijke uitspraken/BeglazingDubbel